Blogga på, skriv kommentarer/inlägg/frågor

Tisdag den 12/9 2017 genomför vi BIHUSESYN. Ta gärna med Aprilnumret av Bitidningen. Fyll i så mycket du kan i förväg.

Tisdagen den 26/9 är sista träffen för året. Då bjuder föreningen på avslutningsfika. Välkomna

5 reaktion på “Blogga på, skriv kommentarer/inlägg/frågor”

  1. Tänkte börja med biodling och därför bygga mig två kupor i vinter. Vad använder ni för ramtyp och mått i föreningen? Tänkte att det vore bra att ha samma. Maila mig gärna på nicklas.stromberg@anthus.nu med information. Har ni några förslag på vilken typ av kupa som jag bör bygga? Jag är lite inne på en dubbel trågkupa, mest för att det är sådana vi använde på Astrid Lindgrens Värld när jag jobbade där.

    1. Hej
      Vi använder i första hand Lågnormal i föreningsbigården. De flesta medlemmar använder också detta rammått. Det viktiga är att man bestämmer sig för ett mått. Det blir genast mycket mer arbete om ´man har olika typer av ramar. Hör gärna av dig till någon av oss i styrelsen så kan vi prata mer om vad som behövs.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *